ENSIAPUKURSSIT: KESÄKAMPANJA 2019

 

 

Pyydä tarjous

Osaatko auttaa
ensiaputilanteessa?

 

Wulff järjestää yrityksesi henkilökunnalle ammattitaitoisten kouluttajien vetämät hätäensiavun sekä ensiavun perus- ja jatkokurssit. Kurssit räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan.

 

KESÄKAMPANJA NYT WULFFILLA!

Kun varaat hätäensiapukurssin kesäkuun loppuun (30.6.2019) mennessä, saat 10 hengen ensiapulaukun kaupan päälle (arvo 129 €).

Kun varaat ensiavun peruskurssin EA1 tai EA2 kesäkuun loppuun (30.6.2019) mennessä, saat 20 hengen ensiapulaukun kaupan päälle (arvo 299 €).

 

Hätäensiapukurssi

Hätäensiapukurssilla päivität ja kertaat EA1 ja EA2 -osaamisesi kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Wulff järjestää 4h ja 8h hätäensiapukursseja.

Ota yhteyttä

 

Ensiavun peruskurssit

Ensiavun peruskurssi EA1 sisältää käytännön ensiavun perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella yrityksen työntekijällä on hyvä olla. Kurssilla opitaan auttamaan sekä hätätilanteessa että tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA1-kurssitodistus on voimassa kolme vuotta ja se on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä

 

Ensiavun peruskurssi EA2 syventää ja laajentaa peruskurssilla opittuja taitoja. Kurssilla kerrataan hätäensiavun perusteet ja opitaan ensiavun tekniikoita vaativammissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA2-kurssitodistus korvaa EA1-todistuksen ja on voimassa kolme vuotta kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä

 

Kaikki Wulff ensiapukurssit ovat Kelan vaatimusten mukaista, korvauskelpoista koulutusta.

 

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Wulff Care
Marco Kuparinen
myyntipäällikkö
p. +358 40 532 7992
marco.kuparinen@wulff.fi