Vaikuta ja pelasta elämä

defibrillaattorilla

 

 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko
ZOLL AED
-defibrillaattorista?

 

Joka vuosi noin 3500 suomalaista saa äkillisen sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Nopea ja oikeaoppinen ensiapu on elintärkeää: jokainen minuutti ilman oikeanlaista ensiapua laskee 10 % potilaan selviytymismahdollisuutta. Painelu-puhalluselvytys (PPE) on ensiavussa elintärkeää, mutta tehokkain sydänpysähdyksen hoito saavutetaan yhdistämällä laadukas painelu-puhalluselvytys defibrillointiin.

Suomessa noin 10 % sydänpysähdyksen saaneista potilaista selviytyy tällä hetkellä. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että AED-defibrillaattorin nopea käyttöönotto elvytyksessä voi nostaa selviytymismahdollisuuden jopa yli 50 %:n.

 

ZOLL AED Plus -defibrillaattori

Markkinoiden helppokäyttöisin defibrillaattori, jossa on sisäänrakennettu REAL CPR Help -elvytysopastus.ZOLL AED Plus on markkinoiden ensimmäinen puoliautomaattinen defibrillaattori, joka antaa reaaliaikaisen palautteen (REAL CPR Help) painantaelvytyksen laadusta. Laite tulkitsee käyttäjän painantaelvytystä ja opastaa käyttäjää selkein suomenkielisin äänikomennoin, kuten ”paina voimakkaammin” tai ”tehokas painanta”.

Lue lisää

 

ZOLL AED 3 -defibrillaattori

Entistä tehokkaampaa apua elvyttäjille.ZOLL AED 3™ tarjoaa entistä tehokkaampaa apua elvyttäjille. Helppo käyttää, helppo omistaa ja helppo ylläpitää.

Lue lisää

 

 

AED-laitteeseen sijoitetun pääoman paras tuotto on sen mahdollisesti pelastama henki. Kaikki ZOLLin AED-laitteet on rakennettu toimivaksi todetulla ydinteknologialla. Ne kaikki sisältävät kuitenkin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat erilaisia ratkaisuja erilaisiin olosuhteisiin.

 

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Wulff Naxor
Petri Kautonen
p. 040 567 6754
petri.kautonen@wulff.fi