Wulff Naxor Floorguard

Wulff Naxor Floorguard

Pyydä tarjous

Wulff floorguard säästää aikaa ja rahaa

Wulff floorguard on ainutlaatuinen, uudelleen ja yhä uudelleen käytettävä taso-, porras- ja lattiasuoja. Kuitukangas on liotettu liima-aineessa, toisin kuin monissa muissa suojissa, joissa liima on vain suihkutettu tuotteen pintaan. Muihin ratkaisuihin verrattuna Wulff floorguardin uudelleenkäytettävyys on moninkertainen.

Wulff floorguard säästää työaikaa ja rahaa. Perinteiseen lattiakartonkiin verrattuna se on helpompi ja huomattavasti yksinkertaisempi käyttää, koska paikalleen asemointeja ja teippauksia ei tarvita. Wulff floorguardissa on myös kartonkisuojia pienempi palokuormitus.

Wulff floorguard suojaa pinnat kattavasti, koska se on täysin nestetiivis. Se kestää pinnoilla pitkään ja itsekiinnittyvän, kestävän liimapinnan ansiosta kiinnitystä ei tarvitse tarkistaa tai uusia.

Wulff floorguard on uudelleenkäytettävä. Se on valmistettu kierrätyskuiduista, mikä tekee tuotteesta erittäin ympäristöystävällisen suojausvaihtoehdon. Kun tuotetta ei enää tarvita, voidaan se hävittää polttamalla tai energiajätteeksi lajittelemalla.

Lataa esite