Ilmanpuhdistus

Puhdas ilma, puhtaampi tila

Tiesitkö, että sisäilma on jopa viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma? Vietämme lähes 90 % ajastamme sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus terveyteemme ja työkykyymme.

  • Kaikki yleiset tilat ovat hyviä kasvualustoja mm. bakteereille, viruksille ja allergeeneille.
  • Influenssa ja yleisimmät flunssat tarttuvat pääasiallisesti ilmateitse.
  • Viruksia ja bakteereja levittävät hiukkaset saattavat pysyä ilmassa tunteja ja levitä jopa 50 m päähän.
  • Paremman sisäilman hyödyt: parempi tuottavuus, vähemmän sairauksia ja poissaoloja, parempi keskittymiskyky ja työtyytyväisyys.
  • Huonon sisäilman oireita mm. silmien, nenän ja kurkun ärsytys, päänsärky, yskä ja aivastelu, väsymys, huimaus, allergiat.

Wulff Naxorilta hankit tehokkaita AeraMax Professional -ilmanpuhdistajia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas ilmanpuhdistus. AeraMax Professional -laitteet puhdistavat sisäilman tehokkaasti: ilmanpuhdistaja poistaa jopa 99,97 % ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset.

Jotta saat ilmanpuhdistimestasi kaiken hyödyn irti, valitse se kohdehuoneen neliöiden mukaan. AeraMax Professional -ilmanpuhdistajat käyttävät patentoitua EnviroSmart™ -teknologiaa. Jokainen yksikkö havaitsee huoneessa olevat äänet, liikkeet sekä hajut ja säätää automaattisesti toimintaansa niiden mukaan.

Lue lisää ja tutustu AeraMax Professional -ilmanpuhdistajiin  ja ota yhteyttä myynti@wulffnaxor.fi.

 TUTUSTU TESTIRAPORTTEIHIN:

FI – AMIIIS AAFA Report 150924
FI – IGIENAIR