Ensiaputuotteet

Kun apua tarvitaan nopeasti

Wulff huolehtii yrityksesi ensiapuvalmiudesta. Asiantuntijapalveluillamme varmistat, että yrityksesi ensiapuvälineet ovat aina ajanmukaisia, niitä on riittävästi ja ne sijaitsevat oikeissa paikoissa oikein merkittyinä. Wulff Caren asiantuntijat kehittävät jatkuvasti omaa osaamistaan sinunkin työpaikkasi parhaaksi.

Wulff Caren ensiapupisteet ovat seinään kiinnitettäviä nykyaikaisia ensiapupakkauksia, jotka ovat aina käden ulottuvilla. Ne on suunniteltu niin, että hätätilanteessa voit nopeasti irrottaa ja siirtää ensiapupisteen sinne, missä apua tarvitaan. Valikoimassamme on erilaisia pakkauksia erilaisiin tarpeisiin aina vaativasta haavanhoidosta äkilliseen silmänhuuhteluun.

Tilaa asiantuntijamme paikalle kartoittamaan oman yrityksesi tapaturmariskialueet ja suunnittelemaan juuri teille parhaiten sopivat, lakisääteiset ensiapuratkaisut.

Oli paikkana sitten toimisto, suurkeittiö, varasto, tuotanto- tai asiakastila, Wulffilla on tarjota jokaiseen tilaan sopivat helppokäyttöiset ja turvalliset tuotteet.

Esimerkkejä ensiaputuotteistamme: Eye Spray Kit turvalliseen silmänhuuhteluun sekä First Aid Kit monipuoliseen ensiapuun.