Yritys

Wulff Naxor on osa Wulff-konsernia. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Wulffilta löydät ratkaisun. Wulff tarjoaa asiakkailleen kaiken työpaikoilla tarvittavan, mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa www.wulff.fi.

Laminointi

Wulff Naxor on paperin jälkikäsittelyn asiantuntija ja Suomen ainoa Xyron Pro -laminointituotteiden virallinen jälleenmyyjä. Wulff Naxor vastaa yksinoikeudella kaikkien Xyron Pro -tuotteiden myynnistä, asiakaspalvelusta ja huollosta. Valikoimastamme löytyy myös monipuolisesti ratkaisuja materiaalien käsittelyyn: mm. Xyron Pro -laminointikoneet, -tarroituslaitteet, -paperisilppurit ja -leikkurit sekä sidontalaitteet ja kirjanpäällystyslaitteet.

Laminointi

Suojaus

Wulff Naxorin ja Primaverde Nordicin solmiman yhteistyösopimuksen myötä tuotevalikoimastamme löydät suositut, itsekiinnittyvät PrimaCover-suojaustuotteet työmaille ja rakennuksille.

Tutustu tästä PrimaCover-valikoimaamme

Ilmanpuhdistus

UUTTA! Wulff Naxorilta hankit tehokkaita AeraMax Professional -ilmanpuhdistimia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas ilmanpuhdistus. AeraMax Professional -laitteet puhdistavat sisäilman tehokkaasti: ilmanpuhdistaja poistaa jopa 99,97 % ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien bakteerit, virukset, kemikaalit, siitepölyt ja pölyhiukkaset.

Ilmanpuhdistus

Ensiapu

Wulff Naxor tarjoaa lisäksi laadukkaita ensiapukursseja: EA1-ensiapukurssi, EA2-ensiapukurssi ja hätäensiapukurssi. Saat myös tarvittaessa asiantuntijan paikalle yritykseesi mitoittamaan ensiapuvalmiutenne ja valitsemaan oikeat ensiaputuotteet. Wulff Naxorilta saat ensiapukurssien lisäksi esimerkiksi silmänhuuhtelu-, haavanhoito- ja palovammapisteet.

Ensiapu

Muut tuotteet

Wulff Naxorilta saat myös laadukkaat paperituhoojat, giljotiinit, sidontalaitteet, työkäsineet ja ensiaputuotteet sekä parhaat ideat liikelahjoiksi. Ajatuksella valitut, laadukkaat ja kausittain vaihtuvat liikelahjat vahvistavat yrityksesi imagoa positiivisesti, ja niitä on ilo antaa lahjaksi sekä henkilökunnalle että asiakkaille.

Muut tuotteet