ENSIAPUKURSSIT YRITYKSILLE

Wulff järjestää yrityksesi henkilökunnalle ammattitaitoisten kouluttajien vetämät hätäensiavun sekä ensiavun perus- ja jatkokurssit. Kurssit räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan.

Tarjoamme ensiapukoulutuksia myös verkkokursseina ja webinaarikoulutuksina. Lisätietoa ensiaputuotteista ja -koulutuksista saat soittamalla p. 0300 870 415 tai sähköpostitse myynti@wulffnaxor.fi.

 

 

Osaatko auttaa
ensiaputilanteessa?

 

Pyydä tarjous

 

 

 

HätäensiapukurssiHätäensiapukurssi

Hätäensiapukurssilla päivität ja kertaat ensiapuosaamisesi kolmeksi vuodeksi eteenpäin.
Wulff järjestää 4h ja 8h hätäensiapukursseja.

Ota yhteyttä

 

 

 

EA1-kurssiEnsiavun peruskurssit

Laaja ensiavun peruskurssi sisältää käytännön ensiavun perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella yrityksen työntekijällä on hyvä olla. Kurssilla opitaan auttamaan sekä hätätilanteessa että tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA1-kurssitodistus on voimassa kolme vuotta ja se on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä

 

EA2-kurssiLaaja ensiavun jatkokurssi syventää ja laajentaa peruskurssilla opittuja taitoja. Kurssilla kerrataan hätäensiavun perusteet ja opitaan ensiavun tekniikoita vaativammissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA2-kurssitodistus korvaa EA1-todistuksen ja on voimassa kolme vuotta kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä

 

 

 

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Wulff Naxor
Marco Kuparinen
p. 040 532 7992
marco.kuparinen@wulff.fi